Veel gestelde vragen

Nadat uw bestelling is bevestigd, wordt u per e-mail op de hoogte gehouden van een trackingcode.

Stuur ons een e-mail met het verzoek om de retourinstructies.

Vul het formulier 'Stuur ons een bericht' in. U vindt het formulier onderaan onder de veelgestelde vragen op deze pagina.

Vanderfields oorkappen hebben een retourbeleid van 30 dagen . Klanten zijn verantwoordelijk voor het dekken van de verzendkosten voor retourzendingen. We streven ernaar om het rendement te minimaliseren om onze ecologische voetafdruk te verkleinen, naast onze concurrerende prijzen. Om een ​​retourzending te initiëren, stuurt u een e-mail naar info@vanderfields.com , met vermelding van uw naam en ordernummer.

Bij Vanderfields streven we er altijd naar om voor elk probleem een ​​oplossing te vinden. Neem gerust telefonisch contact met ons op via +31(0)850768705 of stuur een e-mail naar info@vanderfields.com . We zijn hier om u te helpen en ervoor te zorgen dat u tevreden bent met onze producten en diensten.

Deze Vanderfields oorkappen zijn geschikt voor kinderen van verschillende leeftijdsgroepen:

V-Star: ontworpen voor kinderen van 3 jaar en ouder.

V-Zilla: Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Vanderfields veiligheidsoorkappen bieden effectieve bescherming tegen gehoorbeschadiging door hun ontwerp en geluidsreducerende eigenschappen . De oorkappen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die een barrière vormen tussen de oren en harde geluiden. Als ze op de juiste manier worden gedragen, vormen ze een afdichting rond de oren, waardoor de hoeveelheid geluid die het gehoorsysteem bereikt, wordt verminderd.

 1. CE-gecertificeerd: Vanderfields oorkappen voldoen aan de essentiële gezondheids- en veiligheidseisen van de Europese Unie.
 2. Voldoet aan ANSI S3.19: Vanderfields oorkappen voldoen aan de normen van het American National Standards Institute voor gehoorbeschermingsmiddelen.
 3. Voldoet aan EN 352.1: Vanderfields oorkappen voldoen aan de eisen van de Europese norm voor gehoorbeschermers.

Ja, de oorkappen van Vanderfields zijn verstelbaar voor een comfortabele pasvorm. Het proces kan echter enigszins verschillen, afhankelijk van het specifieke model. Voor gedetailleerde instructies over het aanpassen van de maat van Vanderfields-oorkappen kunnen klanten de instructievideopagina bezoeken die is gewijd aan het specifieke model dat ze bezitten. Voor een uitgebreide videodemonstratie, klik hier

Ja , Vanderfields oorkappen zijn geschikt voor industriële omgevingen, waarbij het V-Fort model de aanbevolen keuze is. De V-Fort oorkappen hebben een indrukwekkende Noise Reduction Rating (NRR) van 26dB , wat uitstekende mogelijkheden biedt voor ruisonderdrukking. In uitzonderlijk luide omgevingen is het echter raadzaam om naast de V-Fort-veiligheidsoorkappen ook oordoppen te gebruiken voor een betere gehoorbescherming. Vanderfields geeft prioriteit aan veiligheid en biedt betrouwbare oorkappen die zijn ontworpen om het gehoor in industriële omgevingen te beschermen.

Verzendtijden voor bestellingen geplaatst op de Vanderfields webshop zijn als volgt:

 • Standaard verzending : geschatte levering binnen 3-5 werkdagen.
 • Versnelde verzending: Versnelde levering binnen 2 werkdagen.
 • Priority Shipping: Priority levering op de volgende werkdag.

Houd er rekening mee dat Vanderfields.com momenteel alleen naar de Verenigde Staten verzendt. Klanten in het VK en Europa moeten de respectieve Vanderfields-websites bezoeken voor verzendopties:

We streven ernaar om uw bestelling snel te leveren en bieden verschillende verzendopties om aan uw behoeften te voldoen.

Ja, Vanderfields oorkappen zijn compatibel met andere persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM). Ze kunnen comfortabel worden gedragen naast items zoals veiligheidsbrillen, veiligheidshelmen en gezichtsmaskers. Vanderfields geeft prioriteit aan uw veiligheid en begrijpt het belang van uitgebreide bescherming in verschillende omgevingen. Onze oorkappen zijn zo ontworpen dat ze goed passen bij andere PBM's, zodat u een veilige en effectieve combinatie kunt maken voor maximale veiligheid.

Raadpleeg de instructievideo die beschikbaar is op HIER voor het reinigen en onderhouden van Vanderfields-oorkappen voor langdurig gebruik. In de video vindt u gedetailleerde reinigings- en onderhoudsinstructies die specifiek zijn voor elk Vanderfields oorkapmodel. Een goede reiniging en goed onderhoud dragen bij aan de levensduur en effectiviteit van uw oorkappen. Bezoek de verstrekte link en selecteer uw specifieke model om toegang te krijgen tot de relevante instructievideo voor uitgebreide begeleiding.

Ruisonderdrukkende hoofdtelefoons kunnen gunstig zijn voor kinderen met ADHD. Deze hoofdtelefoon helpt externe auditieve afleiding te verminderen, waardoor een stillere en meer gefocuste omgeving ontstaat. Door achtergrondgeluid te minimaliseren, kunnen ze de concentratie verbeteren en het vermogen verbeteren om deel te nemen aan taken die langdurige aandacht vereisen. Ruisonderdrukkende hoofdtelefoons zorgen voor een rustigere zintuiglijke ervaring, waardoor mogelijk overbelasting van de zintuigen wordt verminderd en een betere focus wordt bevorderd. De effectiviteit kan echter per kind verschillen, dus het is raadzaam om zorgverleners of therapeuten te raadplegen om te bepalen wat de beste aanpak is voor het omgaan met ADHD-symptomen.

Ruisonderdrukkende hoofdtelefoons kunnen voordelen bieden voor kinderen met autisme. Personen met autisme ervaren vaak zintuiglijke gevoeligheden, waaronder overgevoeligheid voor bepaalde geluiden of omgevingen. Ruisonderdrukkende hoofdtelefoons kunnen helpen auditieve prikkels te verminderen, waardoor een stillere en comfortabelere sensorische omgeving ontstaat. Door overmatige ruis te blokkeren, kan deze hoofdtelefoon helpen om overbelasting van de zintuigen te verminderen, ontspanning te bevorderen en de focus te verbeteren. Het is echter belangrijk op te merken dat de effectiviteit van hoofdtelefoons met ruisonderdrukking voor elk individu met autisme kan verschillen. Het wordt aanbevolen om zorgverleners of therapeuten te raadplegen om de meest geschikte sensorische managementstrategieën voor kinderen met autisme te bepalen.

Als het gaat om kinderen die een hoofdtelefoon met ruisonderdrukking dragen, zijn hier enkele belangrijke punten om rekening mee te houden:

 • Duur : Gebruik indien nodig een hoofdtelefoon met ruisonderdrukking in situaties met harde of overweldigende ruis.
 • Sensorische pauzes : Moedig regelmatige pauzes aan om het gehoorsysteem te laten rusten en zich aan te passen.
 • Professionele begeleiding: raadpleeg zorgprofessionals of therapeuten voor gepersonaliseerde aanbevelingen.
 • Comfort en veiligheid : zorg ervoor dat de hoofdtelefoon comfortabel zit, goed past en geen ongemak veroorzaakt.
 • Ouderlijk toezicht: Houd toezicht op en zorg voor passend en verantwoord gebruik.

Vergeet niet om het comfort en de veiligheid van het kind voorop te stellen bij het gebruik van een hoofdtelefoon met ruisonderdrukking. Het raadplegen van professionals en het volgen van hun begeleiding is cruciaal om de geschikte duur voor de specifieke behoeften van elk kind te bepalen.

Accordeonvenster Als het gaat om het vinden van de beste gehoorbeschermers voor kinderen, overweeg dan de volgende opties:

 1. V-Star: speciaal ontworpen voor kinderen, biedt 20dB NRR-bescherming met een comfortabele en verstelbare pasvorm.
 2. V-Zilla: Nog een kindvriendelijke keuze die 21dB NRR-bescherming biedt, geschikt voor kinderen van 3 jaar en ouder.
 3. V-Sprout: Ontworpen voor baby's van 3 tot 24 maanden, biedt 23dB NRR-bescherming met een veilige en zachte pasvorm.
 4. Overweeg oorkappen met hogere NRR-classificaties voor rumoerige omgevingen of meer behoefte aan ruisonderdrukking.
 5. Zoek naar oorkappen die prioriteit geven aan comfort, duurzaamheid en verstelbare functies om een ​​goede pasvorm te garanderen.
 6. Lees recensies en beoordelingen van klanten om de effectiviteit en geschiktheid voor kinderen te meten.
 7. Raadpleeg zorgverleners of therapeuten voor gepersonaliseerde aanbevelingen.
 8. Geef prioriteit aan veiligheid en zorg ervoor dat de gekozen gehoorbeschermers voldoen aan de veiligheidsnormen en -voorschriften.
 9. Overweeg het ontwerp en de esthetiek die kinderen zullen aanspreken, waardoor ze ze eerder zullen dragen.
 10. Vergelijk functies, prijzen en garanties om een ​​weloverwogen beslissing te nemen op basis van de specifieke behoeften van uw kind.

Uw kind moet oorbeschermers dragen in situaties zoals:

 • Monstertruckraces
 • Vuurwerkshows
 • Concerten
 • Sportevenementen
 • Luchtshows
 • Bouwplaatsen
 • Muziekfestivals
 • Luide feesten of bijeenkomsten
 • Autorace evenementen
 • Schietbanen
 • Pasgeborenen tot 3 maanden : Het wordt over het algemeen niet aanbevolen voor pasgeborenen om een ​​koptelefoon of oorbeschermers te dragen vanwege hun gevoelige oren en zich ontwikkelende gehoorsysteem.
 • 3 tot 12 maanden: Baby's in deze leeftijdscategorie kunnen baat hebben bij het dragen van speciaal ontworpen oorbeschermers voor baby's wanneer ze worden blootgesteld aan harde geluiden zoals vuurwerk, concerten of sportevenementen.
 • 12 maanden en ouder : naarmate baby's ouder worden, neemt hun tolerantie voor geluid toe. Gehoorbeschermers kunnen nog steeds nuttig zijn in situaties met harde geluiden en bescherming bieden voor hun zich ontwikkelende gehoor.

Denk eraan, overleg altijd met professionele zorgverleners of kinderartsen voor specifiek advies over het gebruik van oorbeschermers of koptelefoons voor baby's, aangezien individuele omstandigheden kunnen verschillen.

 • Ja, peuters kunnen baat hebben bij het dragen van oorkappen in vliegtuigen om het geluidsniveau tijdens het opstijgen, landen en tijdens de vlucht te verminderen .
 • Oorkappen kunnen hun gevoelige oren helpen beschermen en de reiservaring voor hen comfortabeler maken.
 • Het is raadzaam om oorkappen te kiezen die speciaal voor kinderen zijn ontworpen om een ​​goede pasvorm en voldoende geluidsdemping te garanderen.
 • Raadpleeg zorgverleners of kinderartsen voor persoonlijk advies op basis van de behoeften van uw kind en eventuele specifieke zorgen.
 • Nee , het is niet veilig om te schieten zonder gehoorbescherming, aangezien vuurwapens harde geluiden produceren die blijvende gehoorschade kunnen veroorzaken.
 • Voor een optimale bescherming tegen hoge decibelniveaus is het aan te raden om een ​​combinatie van oordoppen en gehoorbeschermers te gebruiken.
 • Oordopjes zorgen voor een goede pasvorm in de gehoorgang, terwijl gehoorbeschermers extra externe ruisonderdrukking bieden.
 • Deze combinatie biedt maximale gehoorbescherming en minimaliseert de kans op gehoorverlies of -beschadiging.
 • Geef prioriteit aan uw veiligheid door altijd geschikte gehoorbescherming te dragen bij het schieten met vuurwapens.

Vanderfields biedt een reeks gehoorbeschermingsopties die geschikt zijn voor verschillende situaties:

 • V-Slick: Slanke oorkappen, ideaal voor algemeen gebruik en fotograferen, met 20dB NRR-bescherming.
 • V-Fort : oorkappen met hoge demping, ontworpen voor rumoerige omgevingen en professioneel/industrieel gebruik, met 26dB NRR-bescherming.
 • V-Star: Kindvriendelijke oorkappen met 20dB NRR-bescherming, perfect voor het beschermen van jonge oren.
 • V-Zilla: Een andere optie voor kinderen, die 21dB NRR-bescherming biedt.
 • V-Sprout: Ontworpen voor baby's van 3 tot 24 maanden, biedt 23dB NRR-bescherming.

Naast Vanderfields oorkappen zijn er ook andere opties zoals oordopjes of elektronische oorkappen verkrijgbaar.

 • Oordopjes bieden een goede pasvorm in de gehoorgang en zijn zeer draagbaar.
 • Elektronische oorkappen bieden actieve ruisonderdrukking en instelbare geluidsniveaus.

Kies de gehoorbescherming die het beste aansluit bij uw specifieke behoeften, of het nu gaat om Vanderfields- oorkappen of andere alternatieven zoals oordopjes of elektronische oorkappen. Geef prioriteit aan het beschermen van uw gehoor in verschillende omgevingen en situaties.

zend ons een bericht

Neem contact met ons op

Contactgegevens

E-mail: info@vanderfields.com

Telefoon: +31(0)850768705

Openingstijden: ma - vr, 9.00 - 17.00 uur CET

onze locatie

Keskesweg 17, 5721 WS Asten, Nederland